Tentohet të grabitet një pikë e derivateve në Pejë

Tentohet të grabitet një pikë e derivateve në Pejë

Një person ka raportuar se deri ishte duke punuar në pikën e derivateve, ka vërejtur dy persona të maskuar, të cilët e kanë goditur derën e zyrës e cila ishte e mbyllur me qelës dhe pasi kanë vërejtur ankuesin janë larguar në drejtim të panjohur.


Rasti ka ndodhur mbrëmë në fshatin Vitomiricë të Pejës dhe është duke u hetuar.

Lexo edhe

error: