Tensione mes Sveçlës e Berishës, dështon raportimi i ministrit dhe drejtorit të policisë

Ka dështuar raportimi i ministrit të Punëve të Brendshme Xhelal Svecla dhe drejtorit të Policisë së Kosovës, Samedin Mehmeti  të cilët kishin për ta raportuar në Komisionin për Çështje të Sigurisë. E gjithë kjo erdhi meqë kryetari i Komisionit, Bekë Berisha ka kundërshtuar ashpër shoqërimin e ministrit Sveçla nga drejtori i Policisë së Kosovës, Samedin … Continue reading Tensione mes Sveçlës e Berishës, dështon raportimi i ministrit dhe drejtorit të policisë