Temperatura rekord në qershor e korrik, gushti vijon “më i freskët”

Kosova prej javësh po përballet me të nxehtin afrikan i cili si duket do të marrë fund gjatë kësaj jave. Gjithsesi, qershori dhe korriku i këtij viti regjistroi temperatura për tri gradë më të larta sesa të njëjtët muaj në vitet paraprake. Gjatë kësaj kohe temperaturat më të larta kanë qenë në qytetin e Gjakovës … Continue reading Temperatura rekord në qershor e korrik, gushti vijon “më i freskët”