Teknologjinë me të re Hotpoint ARISTON mund ta gjeni vetëm në dyqanet Kuvilabi

Teknologjinë me të re Hotpoint ARISTON mund ta gjeni vetëm në dyqanet Kuvilabi


Teknologji inovative që garanton shpërndarje perfekte të mikrovalëve, për të marrë një cilësi superiore të gatimit.


Shkrirje jashtëzakonisht e shpejtë dhe uniforme falë shpërndarjes unike të energjisë në sistemin 3D. Thjesht zgjidhni llojin e ushqimit, vendosni peshën dhe shtypni startin.

MULTIWAVES TECHNOLOGY

Mikrovalë dhe Grill

Kodi: MN 713 IX HA.


Dimensionet (CM) : 38.2 X 59.5 X 32.0

Multiwaves Technology / Double Emission Technology

GRILL FUNCTION

Rezultate të arta dhe të freskëta me skarë me mikrovalë, për gratins, zierje ose lazanjë. Me funksion vetë-pastrues.

QUICK DEFROSTING

Video

error: