Teatri Kombëtar anulon shfaqjen pas alarmit për bombë në Shkup

Teatri Kombëtar anulon shfaqjen pas alarmit për bombë në Shkup

Pas alarmit të sotëm për bombë në afërsi të Teatrit Kombëtar, shfaqja e paraparë për sonte është anuluar.

Teatri Kombëtar ka bërë të ditur se të gjithë ata që kanë marrë biletat online për shfaqjen e sotme do t’iu kthehen paratë.

Ndërkohë policia ka evakuuar zonën për rreth Teatrit dhe Ministrisë së Jashtme.


Në këtë zonë është vërejtur prani e shtuar e forcave policore, ndërsa për pak kohë ishte e bllokuar për qarkullim rruga që çon në Ministrinë e Jashtme.

Ministria e Punëve të Brendshme e Maqedonisë Veriore ka informuar opinionin se vepron pas denoncimeve për sulm, pasi që një person në orën 16 e 45 minuta është paraqitur në biletarinë e Teatrit Kombëtar të Maqedonisë.

Sipas MPB-së bëhet fjalë për masa standarde të policisë, pas denoncimeve dhe menjëherë pasi të përfundojnë kontrollet dhe besueshmërinë e informacioneve do ta informojmë opinionin.

MPB apelon qytetarët që të jetë të qetë. Ky njoftim i MPB-së erdhi pas bllokimit të disa rrugëve në afërsi të Teatrit, Prokurorisë dhe Ministrisë së Jashtme si dhe evakuimin e punëtorëve nga ndërtesat për rreth./AlsatM

Lexo edhe

Video

error: