Të rinjtë në Mitrovicë “harrojnë” virusin dhe mblidhen për t’u argëtuar (Video)

Të rinjtë në Mitrovicë “harrojnë” virusin dhe mblidhen për t’u argëtuar (Video)

Të rinjtë e Mitrovicës duket që nuk e kanë hallin e pandemisë Covid-19. Derisa në gjithë Kosovën, numri i të infektuarve dhe të vdekurve po rritet çdo ditë, ata kanë zgjedhur një lokal për t’u bashkuar.


Në një video të dërguar nga lexuesit në KosovaPress, të rinjtë e këtij qyteti shihen së bashku në një lokal duke u argëtuar me Dj.

Sipas këtij lexuesi, ata dje janë mbledhur te liqeni. Ndërsa, policia është parë aty.

Lexo edhe

Video

error: