Të mërkurën takimi në Bruksel, Kosovës i kërkohet të mos heq dorë nga reciprociteti

Nëntë ditë pas vendosjes së reciprocitetit të targave ndaj automjeteve serbe dhe tensionimit të situatës në veri, të mërkurën do të takohen delegacioni i Kosovës dhe Serbisë në Bruksel. Me ndërmjetësimin e Bashkimit Evropian do të tentohet të gjendet një zgjidhje për targat dhe shtensionimin e situatës në brezin kufitar. Takimin e nesërm për KosovaPress … Continue reading Të mërkurën takimi në Bruksel, Kosovës i kërkohet të mos heq dorë nga reciprociteti