Të akuzuarit për vrasjen e OIiver Ivanoviqit deklarohen të pafajshëm

Në Gjykatën Themelore në Prishtine në departamentin e krimeve të rënda ka nisur seanca për vazhdimin e shqyrtimit gjyqësor në rastin e vrasjes së politikanit serb Oliver Ivanoviq. Të akuzuar në këtë rast janë Marko Roshiq, Silvana Arsoviq, Zharko Jovanoviq, Nedeljko Spasojeviq, Rade Basara dhe Dragisha Markoviq. Në këtë seanca të kryesuar nga gjyqtari Valon … Continue reading Të akuzuarit për vrasjen e OIiver Ivanoviqit deklarohen të pafajshëm