Të akuzuarit për vrasjen e Ivanoviqit deklarohen të pafajshëm

Në Gjykatën Themelore në Prishtinë sot është mbajtur seanca për shqyrtimin fillestar në rastin për vrasjen e Oliver Ivanoviq. Gjashtë të akuzuarit në këtë rast u deklaruan të pafajshëm në lidhje me vrasjen e politikanit serb. Dy nga të akuzuarit Nedelko Spasojeviq dhe Zharko Jovanoviq e pranuan fajësinë lidhur me armëmbajtje pa leje. Të akuzuar … Continue reading Të akuzuarit për vrasjen e Ivanoviqit deklarohen të pafajshëm