Takimi në Bruksel përfundon pa marrëveshje për targat

I dërguari i posaçëm i Bashkimit Evropian për dialog, Mirosllav Lajçak ka njoftuar se sapo përfunduan takimet e sotme të kryenegociatorëve në Bruksel dhe rezultatet janë të përziera. Ai ka shkruar në Facebook se fatkeqësisht, nuk është arritur asnjë marrëveshje për targat, por se kanë bërë përparim në çështjet e tjera duke përfshirë energjinë. Sipas … Continue reading Takimi në Bruksel përfundon pa marrëveshje për targat