Takimi i fëmijëve me dentisten

Takimi i fëmijëve me dentisten

Kujdesi për dhëmbët e fëmijëve duhet të filloj qysh në hapat e parë të jetës dhe jo më vonë se me daljen e dhëmbëve të parë.

Si prindër ju luani një rol të rëndësishëm në mbrojtjen e dhëmbëve të fëmijës tuaj.


Vizita te dentist, higjiena e rregullt e gojes dhe ushqimi I shëndetshëm janë hapat që parandalojnë prishjen apo problemet tjera me dhëmb.

Një grup I fëmijëve vizituan dentisten Ilirjana Muji, ku kjo e fundit nuk hezitoi aspak të ju përgjigjet pyetjeve të tyre.

Video