Tahiri: Seanca për referendumin e panevojshme, tallje me deputetët e opozitës

Tahiri: Seanca për referendumin e panevojshme, tallje me deputetët e opozitës

Shefi i deputetëve të Partisë Demokratike të Kosovës, Abelard Tahiri ka thënë se seanca e së shtunës ka qenë e panevojshme dhe të njëjtën e ka parë si tallje me deputetet e opozitës.


“PDL ka qenë subjekti i parë politik që ka kërkuar nga institucionet të ruhet sovraniteti i shtetit të mos lejohet mbajtja e një referendumi të Serbisë në Kosovë. Vlerësojmë që akti i qeverisë që mos të lejohet një veprim i tillë ka qenë akt i detyrueshëm në mbrojtje të sovranitrit. Seanca ka qenë e panevojshme dhe e kam parë më shumë tallje me deputetet e opozitës dhe ne nuk kemi dashtë të bëhemi pjesë e një seancë të tillë”, ka thënë ai.

Lexo edhe

Video