Tahiri: Jemi në terr informativ për dialogun

Edhe Aleanca për Ardhmërinë e Kosovës e ka mbështetur mocionin e propozuar nga LDK që kryeministri Albi Kurti të raportojë sot në Kuvendin e Kosovës.


Shefi i grupit parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri tha se e mbështesin marrëveshje në Bruksel, por që kanë nevojë për qartësime.

“Qëndrimi i AAK është publik tash e sa kohë ne paekivoke e mbështesim këtë marrëveshje e kemi thënë publikisht dhe vazhdojmë ta mbështesim por  jo nuk iu vendos juve në një situatë kur kemi dilema se edhe ne kemi dilema marrëveshja I ka pjesët që janë shumë të rëndësishme për vendin, por po ashtu ka dilema që duhet t’i trajtoj ky Kuvend.. Kjo nuk është luftë ndërpartiake çka ka bërë një ish kryeministër çka ka bërë dikush ne jemi diku fol në vitin 2023…jemi në terr informativ për dialog e kemi një marrëveshje e kemi dhënë qëndrimin tonë për qartësia është legjitime”, tha Tahiri.

Lexo edhe

Video