Tahiri i AAK-së: Shtyrja e zgjedhjeve goditja më e madhe që i jepet demokracisë

Pas mbledhjes së Kryesisë së Kuvendit, shefi i grupit parlamentar të Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës, Besnik Tahiri ka thënë se shtyrja e zgjedhjeve do të ishte goditja më e madhe që prej pasluftës për demokracinë e Kosovës.

Tahiri ka përsëritur qëndrimin e Aleancës që mund të ketë shkurtim të fushatës apo mbajtje të saj online por jo edhe shtyrje të zgjedhjeve.


Ai ka thënë se kërkesa për shtyrjen e zgjedhjeve është e palogjikshme dhe bie ndesh me praktikat e demokracisë.

“Zgjedhjet nuk mund të shtyhen, ne mund të bëjmë inovacione në raport me fushatën, ta bëjmë online app ta shkurtojmë, por shtyrja e zgjedhjeve është goditja më e madhe pas luftës që i jepet demokracisë në Kosovë”, ka thënë Tahiri.

Lexo edhe

Video

1 Koment

Komentet janë të mbyllura.