Tahiri e Bislimi përplasen për liberalizimin dhe politizimin e administratës publike

Në debatin parlamentar lidhur me Raportin për Vendin për vitin 2021, deputeti nga AAK-ja, Besnik Tahiri ka kritikuar qeverinë e udhëhequr nga kryeministri Albin Kurti se agjenda e integrimit evropian e kësaj qeverie është në ‘qorrsokak’. Në vazhdimin e seancës plenare, deputeti Tahiri tha po ashtu se qeveria e udhëhequr nga kryeministri Albin Kurti nuk … Continue reading Tahiri e Bislimi përplasen për liberalizimin dhe politizimin e administratës publike