I ndihmoi për test të patent-shoferit, arrestohet zyrtari në Gjilan

Një person është arrestuar nën dyshimin se ka kryer veprën “Keqpërdorim i detyrës zyrtare”, duke asistuar dëshmitarin i cili iu…

Pengoi instektoren gjatë kryerjes së detyrës, arrsetohet i dyshuari në Gjakovë

Është arrestuar një burrë në Gjakovë pasi që ka penguar inspektoren e ndërtimit në këtë komunë gjatë kryerjes se detyrës.…

Paraburgim ndaj një të pandehuri, kanosi kryetarin e Prizrenit

Caktohet masa e paraburgimit ndaj një (1) të pandehuri, për shkak të dyshimit të bazuar se ka kryer veprën penale…

Brahimaj: Vendimi për lirim nga detyra i padrejtë dhe i përgatitur

Rifat Brahimaj i cili sot është shkarkuar nga pozita e ushtruesit të detyrës së drejtorit të Kardiokirurgjisë në QKUK këtë…

Policët e dorëhequr serbë nuk marrin paga, Gjuriq i suspenduar merr gjysmën e saj

Të gjithë zyrtarët policorë që kanë dhënë dorëheqje muajin e kaluar në veri të vendit, Policia e Kosovës u ka…

Arrestohet një zyrtar në Gjilan pasi shiti substanca narkotike

Prokuroria Themelore ne Gjilan, ka kërkuar caktimin e masës së paraburgimit për një person për shkak të dyshimit se ka…