​Kosova me legjislacion të mirë të gjuhës, sfidë mbetet implementimi

Iniciativa e Re Sociale në bashkëpunim me Zyrën e Komisionerit për Gjuhët dhe Qendrës për Iniciativa Sociale, në kuadër të…

​Takimi me veteranët, deklarohet Zyra e Kryeministrit

Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti ka pritur sot në takim veteranët e UÇK-së, me të cilët ka biseduar lidhur me…

​Sot pritet takimi i Kurtit me veteranët

Takimi i kryeministrit Albin Kurti me veteranët e UÇK-së pritet të ndodh sot. Ishte kryeministri Kurti që nëpërmjet një kërkese…

Rexhepi: Institucionet publike të punësojnë së paku nga një person me aftësi të kufizuara

Në Ditën Ndërkombëtare të personave me Aftësi të Kufizuara Zyra e Kryeministrit ka organizuar konferencën “Mundësi të barabarta për të…

Mlladenoviq: Ndryshime pozitive në përdorimin e gjuhës serbe në komunikimin zyrtar, mund të bëhet më shumë

Nga Zyra e Komisionerit për Gjuhët thonë se ka zhvillime pozitive sa i përket të drejtës së përdorimit të gjuhës…

​Ndryshohet projekt-rregullorja për Zyrën e Kryeministrit, parashihet rritja e numrit të këshilltarëve politikë

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar ndryshimin e projekt-rregullores për Zyrën e Kryeministrit, ku parashihet edhe rritja…

Zyra e Kryeministrit fton të interesuarit të aplikojnë në konkursin për OSHP

Zyra e Kryeministrit të Kosovës ka ftuar të gjithë të interesuarit me kualifikimet e nevojshme që të aplikojnë në konkursin…

Zyra e Kryeministrit: Haradinaj kërkoi përfshirje më të madhe të ShBA-së në dialog

Këtë të martë Kryeministri i Kosovës, Albin Kurti priti në takim kryetarin e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Ramush…

Reshjet e orëve të fundit rëndojnë situatën me vërshimet

Reshjet e orëve të fundit kanë rënduar situatën me vërshime. Nga zyra e kryeministrit në detyrë, Avdullah Hoti thonë se…

Zyra e Kryeministrit në grevë, kundërshton Rregulloren për Organizimin e Brendshëm

Mbi gjysma e zyrtarëve të Zyrës së Kryeministrit dhe zyrtarë të ish-Ministrisë së Integrimit Evropian kanë hyrë në Grevë më…