Kuvendi zgjodhi kryesuesin dhe dy anëtarë të bordit të ZRRE-së

Deputetët e Kuvendit të Kosovës kanë zgjedhur kryesuesin dhe dy anëtarë të Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë. Me…

Mazhoranca arsyeton kompletimin e bordit të ZRRE-së, PDK e quan të paligjshëm

Kuvendi i Kosovës është në proces të votimit të kryesuesit dhe dy anëtarëve të Bordit të Zyrës së Rregullatorit të…

Përplasen deputetët për Bordin e ZRrE-së, ministrja Hajdari premton adresimin e barrierave Kosovë-Shqipëri

Në Komisionin për Ekonomi ku raportoi ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari për nivelin e zbatimit të Ligjit…

Komisioni për Ekonomi voton propozimin e Qeverisë për anëtarët e Bordit të ZRrE-së

Përkundër kritikave nga deputetët e opozitës, anëtarët e Komisionit për Ekonomi me shumicë votash kanë votuar propozimin e qeverisë me…

Qeveria bën plotësim ndryshimin e vendimit për propozimin e kryesuesit dhe anëtarëve të Bordit të ZRRE-së

Në mbledhjen e elektronike, Qeveria e Kosovës të mërkurën miratoi vendimin për plotësimin dhe ndryshimin e vendimit të Qeverisë së…

Shala: Nëse nuk kompletohet bordi i ZRRE-së prapë do të duhet të ndahen mjetet për energjinë e shpenzuar në veri

Deputeti i Partisë Demokratike të Kosovës (PDK), Ferat Shala fjalimin e tij e ka nisur me kritika për mungesë të…

Rizvanolli thotë se e ka prioritet kompletimin e bordit të ZRRE-së

Ministrja e Ekonomisë, Artane Rizvanolli, tha se prioritet e qeverisë dhe i saj është kompletimi i bordit të Zyrës së…

Murati: LVV kishte dorëzuar padi kundër vendimit të ZRRE-së për tarifat nxitëse

Kuvendi i Kosovës ka shqyrtuar raportin vjetor të Zyrës së Rregullatorit për Energji (ZRRE), për vitin 2019. Për këtë kryetari…

​ZRRE licensoi dy hidrocentralet e Kelkos, Hoxha e quan akt të pandershëm

Zyra ligjore e Kuvendit të Kosovës ka rekomandu që Komisioni Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit…

Mes debateve për mungesë të materialeve, intervistohen përfaqësuesit e ZRRE-së

Mbledhja e Komisionit Hetimor Parlamentar mbi procesin e licencimit, operimit, mbikëqyrjes dhe aplikimit për lejet e hidrocentraleve në Kosovë mes …
error: