Hajdari: Do të rishikojmë të gjitha zonat ekonomike, paraardhësit keqpërdorën paranë publike

Ministrja e Industrisë, Ndërmarrësisë dhe Tregtisë, Rozeta Hajdari ka raportuar sot në Komisionin për Mbikqyrje Financiare për raportin e auditimit…

GAP: Qeveria ka shfrytëzuar zonat ekonomike si mjet për përfitime të grupeve të caktuara

Instituti GAP sot ka publikuar raportin mbi ligjin e ri për Zonat Ekonomike, ku thuhet se edhe pse mbi 76…