​“Dështon” Zona Ekonomike Amerikane, Zeka: Jemi të frustruar, qeveritë nuk e patën prioritet

Që të ketë Kosova investime më të mëdha amerikane dhe të tjera të huaja, vendi duhet të ketë stabilitet politik,…

Jostabiliteti politik pamundësoi Zonën Ekonomike Amerikane në Gjakovë

Ndërrimi i shpeshtë i pushtetit ka bërë që Zona e veçantë Ekonomike Amerikane në Gjakovë të mbetet pas dore, ndonëse…