Hadërgjonaj: Tepër jemi zhgënjyer, atmosfera nuk është e mirë

Kombëtarja e Kosovës regjistroi sot barazimin e dytë me radhë në kuadër të ciklit kualifikues drejt Kampionatit Evropian Euro 2024.…

Gjonbalaj: NATO-ja është vigjilente, e gatshme të ofrojë sigurinë për të gjithë qytetarët e Kosovës

Zyrtari i NATO-s për diplomacinë publike në Bruksel, Afrim Gjonbalaj, ka thënë se NATO-ja është vigjilente dhe e gatshme të…