​Zhduket një e mitur në Prishtinë

Një e mitur është raportuar se është zhdukur në Prishtinë. Në raportin 24-orësh të Policisë së Kosovës bëhet e ditur…

​Zhduket një djalë në Ferizaj

Policia e Kosovës ka bërë të ditur se ka marrë informacione se një djalë është zhdukur në Ferizaj. Në raportin…

Zhduket një vajzë në Komoran

Një vajzë është zhdukur në Komoran të Drenasit që nga 27 janari.  I ati i tij ka raportuar në polici…

Zhduket një 12-vjeçare në Viti

Një 12-vjeçare është zhdukur në Komunën e Vitisë. Nëna e saj ka raportuar në polici se e bija ka dalë…

Zhduket një femër në Vushtrri

Një femër është larguar nga shtëpia e saj në Vushtrri, ndërkohë që nuk dihet asgjë për vendndodhjen e saj. Në…

Zhduket një femër në Ferizaj

Është zhdukur një femër në fshatin Sojevë të Ferizajt. Në raportin e Policisë së Kosovës bëhet e ditur se një…

Zhduket një 13-vjeçare në Gjakovë dhe një 31-vjeçar në Pejë

Egzona Fetaj 13-vjeçare dhe Egzon Krasniqi 31-vjeç janë dy personat të cilët janë zhdukur që nga mbrëmja e 23 shtatorit.…

Zhduket një e mitur në Prizren

Një e mitur është zhdukur që nga dita e martë në Prizren. Zhdukjen e të miturës e ka njoftuar në…

Zhduket një vajzë në Prizren

Është zhdukur një vajzë në Prizren. Për zhdukjen ka raportuar në policia  nëna e saj ku ka thënë se ajo…

​Zhduket e mitura në Gjakovë, babai i saj thotë se ajo kishte shkuar në kurs

Është zhdukur një e mitur në Gjakovë. Për zhdukjen e të miturës, në polici ka raportuar babai i saj. Ai…