Partia joparlamentare “Evropa Tani” del më e votuara në Mal të Zi

Në zgjedhjet e djeshme parlamentare në Mal të Zi, më së shumti vota ka marrë Lëvizja Evropa Tani, e ndjekur…

Asnjë vrenjtje për procesin zgjedhor në Mal të Zi

Deri më tani asnjë vërejtje për procesin zgjedhor nuk është paraqitur në Komisionin Shtetëror të Zgjedhjeve (KSHZ), e as në…

Dalin rezultatet e para nga zgjedhjet në Mal të Zi

Qendra e monitorimit shpalli rezultatet paraprake të zgjedhjeve parlamentare të mbajtura sot në Mal të Zi. Këto janë rezultatet në…

Sot mbahen zgjedhjet parlamentare në Mal të Zi

Në Mal të Zi do të mbahen sot zgjedhjet parlamentare, në të cilat të drejtë vote kanë 542.468 votues që…

​Nëntë vjet nga zgjedhjet e parakohshme parlamentare në Kosovë

Sot mbushen nëntë vjet nga mbajtja e zgjedhjeve të parakohshme parlamentare në Kosovë, pas shpërbërjes së Kuvendit të atëhershëm, i…

Turqi, fillon votimi për zgjedhjet presidenciale dhe parlamentare

Miliona votues filluan të drejtohen drejt qendrave të votimit në Turqi, për të hedhur votën e tyre në zgjedhjet presidenciale…