​Marrëveshja për energjinë në veri, Fejzullahu: Ndikimet pozitive që presim

Kryesuesi i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRRE), Ymer Fejzullahu, deklaroi se implementimi i marrëveshjes për energjinë në…

Vendimi i Apelit për tarifat e rrymës, flasin nga ZRRE-ja

Sot është raportuar se Gjykata e Apelit ka vërtetuar vendimin e Gjykatës Themelore në Prishtinë për bllokimin e tarifave të…

​ZRrE mbron sërish vendimin për shtrenjtimin e energjisë elektrike

Kryesuesi i Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë, Ymer Fejzullahu, e ka mbrojtur sërish vendimin për shtrenjtimin e energjisë…

​Kryetari i Bordit të ZRRE-së, ka një përgjigje për faturimin dhe ankesat e qytetarëve

Kryetari i Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë(ZRRE), Ymer Fezjullahu gjatë raportimit në Komisionin për Ekonomi ka dhënë sqarime…

Tarifat e reja për energjinë elektrike llogariten nga 9 shkurti

Kryetari i bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë(ZRrE), Ymer Fejzullahu ka folur rreth kërkesës së KESCO-s që vendimi për…

ZRrE s’e përfillë kërkesën e KESCO, shtrenjtimi i rrymës aplikohet nga 9 shkurti

Kryetari i Bordit të Zyrës Rregullative të Energjisë (ZRRE), Ymer Fejzullahu ka thënë se nuk kanë marrë parasysh kërkesën e…

​Nga përplasjet deri tek arrestimi i aktivistëve të PSD-së

Për të kundërshtuar ngritjen e tarifave të energjisë elektrike dhe për të kërkuar publikimin e vendimit të Zyrës së Rregullatorit…

​Zejnullahu kthehet tek objekti i ZRrE-së, por jo edhe në zyrën e tij

Pas pauzës është kthyer në ambientet e punës, kryetari i Bordit të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRrE), Ymer Fejzullahu,…

PSD ia ndalë rrymën ZRrE-së, Fejzullahu: S’po fshehim asgjë

Kryetari i PSD-së, Dardan Molliqaj është përplasur me një zyrtarë të Zyrës së Rregullatorit të Energjisë (ZRrE), pasi aktivistët e…

​ZRrE vendos për shtrenjtimin e rrymës para 20 shkurtit

Zyra e Rregullatorit të Energjisë (ZRrE) ka shqyrtuar të gjitha propozim-komentet për ndryshimin e strukturës së re tarifore, e që…