​Xhevdet Smajli e përfaqëson Kombëtaren e Kosovës në Kampionatin Evropian të Karatesë

Kryetari i komunës së Shtimes, Naim Ismajli bashkë me drejtorin për Kulturë, Rini dhe Sport, Lumni Amrushi ka pritur garuesin…
error: