​I mori jetën gruas për arsye xhelozie, dënohet me 10 vite burgim

Gjykata Themelore në Ferizaj ka shpallur fajtor të pandehurin A.G.V., i akuzuar sipas aktakuzës së Prokurorisë Themelore në Ferizaj, për…

Femrat me këtë grup gjaku janë ndër më të xhelozet

Kjo është veçanërisht e theksuar në Azi, kryesisht në Japoni dhe Korenë e Jugut, ku grupi i gjakut është një…

Çfarë e bën një mashkull xheloz – tri gjëra i shqetësojnë veçanërisht

Xhelozia është zakonisht një “çrregullim” femëror, apo jo? Kështu të paktën mund t’i duket një vëzhguesi të painformuar, i mësuar…