Xhafer Tahiri ia dorëzoi detyrën Ferit Idrizit

Xhafer Tahiri në një ceremoni ia ka dorëzuar detyrën kryetarit të ri të Vushtrrisë, Ferit Idrizi. Ky i fundit premtoi…

Vendoset gurthemeli i Shtëpisë për Qëndrim Ditor për të Moshuarit dhe kuzhinës humanitare në Vushtrri

Është vendosur gurthemeli i Shtëpisë për Qëndrim Ditor për të Moshuarit dhe Kuzhinës humanitare në qytetin e Vushtrrisë. Objekti me…

​Tahiri: Respektojmë vullnetin e qytetarëve, uroj Idrizin për fitore në Vushtrri

Kandidati i Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK) për kryetar të Vushtrrisë, Xhafer Tahiri pas rezultateve preliminare ka thënë se e…

​Tahiri: Sot ditë feste, dilni e votoni

Kryetari aktual, njëherit edhe kandidati për të parin e Komunës së Vushtrrisë nga radhët e Lidhjes Demokratike të Kosovës (LDK),…

Tahiri mirëpritet në familjen e Heroit të Kosovës Xajë Jashari

Xhafer Tahiri, kryetari aktual i komunës së Vushtrrisë dhe njëherësh kandidati për kryetar të komunës nga radhët e LDK-së, në…

Tahiri: Mbështetjen e madhe e kemi nga intelektualë dhe mësimdhënës vushtrrias

Xhafer Tahiri, kryetari aktual i komunës së Vushtrrisë dhe kandidati për kryetar të komunës nga radhët e LDK-së,  ka mbajtur…

Tahiri fillon ditën me punëtorët e “UNITET”

Xhafer Tahiri, kryetari aktual i komunës së Vushtrrisë dhe njëkohësisht kandidat për kryetar të komunës nga radhët e LDK-së, ditwn…

Tahiri viziton Viciana Med, zotohet të përkrahë çdo nismë që e përparon qytetin e Vushtrrisë

Kandidati i LDK-së për të parin e Vushtrrisë, njëherësh kryetari aktual Xhafer Tahiri ka vizituar Shkollën e Mesme të Lartë…

Tahiri: Lagja “Galip Badivuku” në 4 vite qeverisje është transformuar totalisht

Xhafer Tahiri, kryetari aktual i komunës së Vushtrrisë dhe kandidati nga radhët e LDK-së për kryetar të komunës së Vushtrrisë…

Tahiri në takim me qytetarët: Vushtrria është e vushtrriasve

Xhafer Tahiri, kryetari aktual i komunës së Vushtrrisë dhe kandidati nga radhët e LDK-së për kryetar të komunës së Vushtrrisë,…
error: