Muçostepa: Shumë i rëndësishëm krijimi i një tregu të përbashkët mes WB6

Kryetarja e Bashkimit të Dhomave të Tregtisë dhe Industrisë të Shqipërisë, Ines Muçostepa deklaron se Kosova do të duhej të…

E ardhmja energjetike e WB6: Përparimi po pengohet nga trazirat politike dhe mungesa e kapaciteteve vendore

Ka shumë organizma ndërkombëtarë të gatshëm të ndihmojnë tranzicionin energjetik të Ballkanit Perëndimor me ekspertizë dhe fonde, por këtyre vendeve…