​Mehaj: Kosova duhet t’i ketë mbi 20 mijë rezervistë vullnetarë

Ministri i Mbrojtjes, Armend Mehaj ka thënë se Fondi i Sigurisë është i sigurt dhe në koordinim të plotë me…

Po kërkohen vullnetarë që do të infektohen me koronavirus për hir të shkencës

Prova e parë mjekësore në botë në të cilën lejohet ekspozimi i qëllimshëm i subjekteve ndaj koronavirusit është në kërkim…