Përfundon numërimi i votave me kusht, ja sa vota morën kandidatët

Ka përfunduar edhe zyrtarisht numërimi i votave me kusht dhe atyre votave të personave me nevoja të veçanta të balotazhit.…

Përfundon numërimi i votave me kusht në Prishtinë, kaq vota ka marrë Arben Vitia dhe Përparim Rama

Tashmë ka përfunduar numërimi i votave me kusht dhe atyre për nevoja të veçanta për Komunën e Prishtinës. Më së…

Përfundon numërimi i votave me kusht në Podujevë, Bulliqi merr më së shumti vota

Në Qendrën e Numërimit të Rezultateve (QNR) ka përfunduar numërimi i votave me kusht dhe atyre me nevoja të veçanta…

​Rezultati i votave me kusht dhe ato të personave me nevoja të veçanta në Deçan

Kandidati për kryetar të Komunës së Deçanit nga radhët e Aleancës për Ardhmërinë e Kosovës (AAK), Bashkim Ramosaj prinë për…

Përfundon numërim i votave me kusht në Dragash, këto janë rezultatet

Qendra e Numërimit dhe Rezultateve ka përfunduar numërimin e votave me kusht dhe nevojave të veçanta për kandidatët kryetar të…

Sot fillon numërimi i votave me kusht

Votat me kusht dhe ato të personave me nevoja të veçanta, Komisioni Qendror i Zgjedhjeve (KQZ) po planifikon t’i numërojë…

Këto janë rezultatet e votave me kusht

Në Qendrën e Numrit dhe Rezultateve, ka përfunduar numërimi i votave me kusht dhe i atyre të personave me nevoja…
error: