AKA planifikon aplikimin në ENQA

Drejtori i Agjencisë së Kosovës për Akreditim (AKA), Naim Gashi dhe zyrtari i lartë Shkelzen Gërxhaliu, kanë zhvilluar një takim…

Kënaqësia në punë apo paga, çfarë është më e rëndësishme?

Disa thonë që “punonjësit nuk shkojnë në punë për t’u kënaqur” por a qëndron me të vërtetë kjo për vendet…

​Norvegjia vlerëson vendimin e Qeverisë për t’i strehuar refugjatët afganë

Presidentja e Kosovës, Vjosa Osmani ka pritur sot në takim ambasadorin e Norvegjisë, Jens Erik Grøndahl për çka ky i…

​Efektet psikologjike të vlerësimit dhe mirënjohjes në vendin e punës

A e mbani mend herën e fundit kur jeni vlerësuar në punë? Të gjithëve ju pëlqen të vlerësohen pavarësisht nëse…
error: