72-vjeçarja kalon 17 vende me biçikletë, 8 mijë kilometra për një mesazh me rëndësi

Dorothy Hildebrand, një aktiviste 72-vjeçare nga Gjermania bëri me biçikletë 8 mijë kilometra nga Suedia në resortin egjiptian të Sharm…

Pse Mbretëresha Elisabeth kishte lëkurë të bukur deri në moshën 96-vjeçare

Mbretëresha Elisabeth edhe në moshën 96-vjeçare kur u nda nga jeta kishte arritur të mbante një lëkurë prej porcelani dhe…