​Rexhepi dhe Latifi ofrojnë mbështetje për Gjilanin në menaxhim të pandemisë

Në kuadër të disa vizitave që po zhvillojnë nëpër komunat e Kosovës, zëvendëskryeministrja për Çështje të Pakicave dhe të Drejtave…