Njohës të ekonomisë e quajnë legjitime heqjen e masës antidamping për bllokat nga Serbia

Vendimi për heqjen e masës antidamping dhe kundërbalancuese për bllokat e ndërtimit që importohen nga Serbia po mbështetet nga njohës…

​Qeveria parashikon rritje ekonomike 10 përqind, ekonomistët pesimistë

Përkundër që me rishikim të buxhetit 2021 është paraparë norma e rritjes ekonomike 7.9 përqind, tashmë të dhënat e fundit…