Von Cramon: Problemi i vizave qëndron te ministri i Brendshëm francez

Raportuesja për Kosovë në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon, ka akuzuar ministrin e Brendshëm të Francës për mos heqjen e…

Von Cramon: Diçka duhet t’u jepet vendeve të Ballkanit Perëndimor

Raportuesja e Parlamentit Evropian për Ballkanin Perëndimor Viola von Cramon deklaroi sot në Sarajevë se në rast të dhënies së…

Viola von Cramon: Duhet më shumë vullnet nga palët e përfshira në dialog

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin Evropian, Viola von Cramon ka thënë që Kosova duhet të bëjë një kompromis në dialogun…

Von Cramon kërkon nga Qeveria e Kosovës që ta vë në prioritet mbrojtjen mjedisore

Kosova ka problem të madh mjedisor, me sipërfaqe, ajër dhe tokë të ndotur, prandaj mbrojtja mjedisore duhet të vendoset në…

​Von Cramon i kërkon Kosovës strategji për energji

Thëngjilli përveç që vret qytetarët, vret edhe ekonomitë e një vendi, prandaj mbrojtja mjedisore duhet të vendoset në prioritet për…

Von Cramon: Vuçiq s’është mirë të jetë në anën e Putin, Serbia do ta ketë vështirë të hyjë në BE

Viola von Cramon, deputete e Parlamentit Evropian, ka deklaruar për N1 se Serbia nuk duhet të lobojë kundër pavarësisë së…

Viola von Cramon viziton Kosovën

Raportuesja e Parlamentit Evropian për Kosovën Viola von Cramon do të qëndrojë nesër për vizitë në vendin tonë. Ajo do…

Von Cramon: Jemi seriozisht të shqetësuar për ankesat e shqiptarëve në Luginën e Preshevës

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin e Evropës, Viola von Cramon, ka deklaruar se janë të shqetësuar për mohimin që iu…

Eurodeputetja Von Cramon: Në Serbi s’kishte zgjedhje të lira

Raportuesja për Kosovën në Parlamentin e Evropës, Viola von Cramon, ka reaguar pas mbajtjes së zgjedhjeve presidenciale dhe parlamentare në…