​Buzhala: Çmimet e energjisë në tregjet ndërkombëtare kanë rënë, sot kemi përmirësim të gjendjes

KEDS ka mohuar shpërfilljen e orareve të reduktimeve gjatë këtyre ditëve. Kompania e distribuimit të energjisë elektrike ka theksuar se…

​Kriza energjetike prek ekonominë, shoqëria civile fton Qeverinë për masa përballuese

Ani se kriza energjetike ka prekur ekonominë e Kosovës dhe pritet që të ndikojë edhe në rritjen e çmimeve të…

KEDS po ndërton rrjet të ri elektrik në disa fshatra të Deçanit

Afër pesë kilometra rrjet të ri elektrik është duke ndërtuar Kompania Kosovare për Distribuim të Energjisë Elektrike (KEDS) në Komunën…

Lagjja e Spitalit pa rrymë për shkak të një defekti në rrjet

Në Lagjen e Spitalit në kryeqytet nga mëngjesi është ndërprerë energjia elektrike. Kjo si pasojë e një defekti në rrjet.…

KEDS premton furnizim të rregullt me rrymë për Vitin e Ri, më 2021 investime në Dukagjin

Kompania kosovare për distribuim dhe furnizim me energji elektrike, KEDS siguron konsumatorët se ka bërë të gjitha përgatitjet për furnizim…

KEDS me rrjet të ri në fshatin Bablak, zgjidhet problemi i mbi 150 bizneseve

KEDS është drejt finalizimit të projektit të ri për krijimin e një dalje paralele për furnizim me energji për fshatin…

KEDS thotë se nuk është rritur çmimi i energjisë elektrike

KEDS-i ka cilësuar si të pavërtetë lajmin i cili ka qarkulluar në disa medie për rritje të çmimit të energjisë…
error: