Ish-engjëlli i Victoria’s Secret kapet në krahët e të dashurit të saj

Ish-modelja Alessandra Ambrosio hyri në vitin 2022 me buzëqeshje dhe në krahët e të dashurit të saj Richard Lee, dhe…