​A ju pëlqejnë vezët? Kur të dëgjoni se çfarë thotë hulumtimi i ri, do t’i duani edhe më shumë

Për vite me radhë, ne menduam se ngrënia e shumë vezëve të plota, duke përfshirë të verdhën e verdhë, e…

Si të kompensohet mungesa e vitaminës D gjatë dimrit me ndihmën e tri ushqimeve të lira

Gjatë periudhës së dimrit të vitit ka më pak diell dhe ndonjëherë mungesa e tij mund të jetë e rrezikshme…

​Si ta dini nëse vezët janë të prishura?

Ky test është një mënyrë e shpejtë dhe e lehtë për të parë nëse ato vezë në frigorifer janë ende…

Si mund të përmirësojnë vezët shëndetin e zemrës?

Hulumtimet e publikuara tregojnë se një vezë në ditë ndihmon në uljen e rrezikut të zhvillimit të sëmundjeve kardiovaskulare. Vezët…