Rritet çmimi i vezëve në Kosovë, kompania “KonSoni” vazhdon me çmime pa rritje

“KonSoni” nuk rrit çmimet, vezët vetëm 3 euro e 90 centë Çmimet e produkteve ushqimore kanë pësuar rritje. Së fundmi,…

Ushqimet që nuk duhet t’i vendosni në frigorifer

Ngrirja është një mënyrë shumë e përshtatshme dhe e lehtë për të ruajtur ushqimin, për të pasur gjithmonë diçka për…