Largohen veturat nga vendi ku ndodhi vrasja e dyfishtë në Pejë

Tashmë tri veturat e ekzaminuar në vendin ku ndodhi vrasja e dyfishtë në Pejë janë larguar nga aty. Veturat po…

​Imri Ahmeti reagon lidhur me dëmtimin e veturave të mërgimtarëve

Kryetari Komunës së Lipjanit, Imri Ahmeti ka parë me shqetësim informacionet e fundit lidhur me dëmtimin e veturave të mërgimtarëve…

Veturat e reja do të kenë kufizues të shpejtësisë

Sistemi duhet të përdorë të dhëna të pozicionimit GPS, teknologji të leximit të shenjave të trafikut si dhe raporte të…

Zyra e Presidencës reagon ndaj PSD-së: Veturat nuk i përdor as presidentja e as stafi i saj

Zyra e presidentes në detyrë, Vjosa Osmani ka reaguar ndaj aksionit të Partisë Socialdemokrate (PSD) e cila ka “përuruar” zyrën…

Qeveria me vendim të ri për përdorimin e veturave zyrtare

Qeveria e ka shqyrtuar dhe miratuar vendimin për racionalizimin e shpenzimeve gjatë përdorimit të automjeteve zyrtare të Qeverisë së Republikës…

Prishtina në ditën e dytë të lehtësimit të masave

Dita e dytë e lehtësimit të masave e ka gjetur sërish Prishtinën me njerëz dhe makina nëpër rrugët e saj.…