80 vjet nga përfundimi i Konferencës së Bujanit që thërriste për vetëvendosje

Konferenca e Bujanit ka filluar më 31 dhjetor 1943 dhe ka përfunduar më 2 janar 1944, në të cilën është…

VV në Prishtinë kërkon masën e sigurisë për projektin në Lakërishte

Në Gjykatën Themelore  në Prishtinë sot është mbajtur seanca për padinë dhe kërkesës e asamblistëve të Vetëvendosjes në kryeqytet mbi…

Vetëvendosje dorëzon kallëzim penal ndaj kryetarit të Prizrenit

Lëvizja Vetëvendosje Qendra në Prizren ka dorëzuar sot kallëzim penal pranë Prokurorisë Themelore në Prizren ndaj Shaqir Totaj dhe vartësve…