​Kur të diskriminon shteti

Personat me aftësi të kufizuar e konsiderojnë veten si më të diskriminuarit. Ata thonë se vet shteti është duke i…

​AGK: Gazetarët hasin në vështirësi për të marrë përgjigje nga institucionet e drejtësisë

Gazetarët në Kosovë po vazhdojnë të përballen me vonesa në përgjigje dhe komunikim të paktë me gjyqësorin. Asociacioni i Gazetarëve…

“Kam qenë 3-4 muaj në depresion”, Majlinda rrëfen vështirësitë në karrierë

Kryeministri i Shqipërisë, Edi Rama publikoi sot episodin e parë të Podcast-it “Flasim”. Në bisedë, Rama ftoi shtatë kampionët e…