Limaj e Krasniqi vizitojnë shërbimet emergjente në Malishevë

Kryetari i partisë Nismës Socialdemokrate, Fatmir Limaj, nënkryetari i Komunës së Malishevës, Hajdin Berisha, ministri i MTI-së, Vesel Krasniqi, i…

Edhe një kompani merr statusin e investitorit strategjik

Komisioni Ndërministror për Investime Strategjike, i kryesuar nga ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, sot ka mbajtur mbledhjen e…

​MTI inspekton deponitë, Krasniqi: Fokus ngritja e cilësisë së derivateve

Pas paralajmërimit për organizmin e protestave nga naftëtarët, ministri në detyrë i Tregtisë dhe Industrisë (MTI), Vesel Krasniqi së bashku me…

Krasniqi: Vit i vështirë për ekonominë dhe bizneset, por nuk humbën vendet e punës 30 mijë qytetarë

Situatë e vështirë për ekonominë dhe bizneset si pasojë e pandemisë Covid-19, por edhe një goditje që po e rëndon…

Krasniqi premton zgjidhje të problemeve me energji elektrike për bizneset në Malishevë

Në kuadër të vizitave të tij nëpër biznese për të parë sfidat me të cilat po ballafaqohen për shkak të…

Krasniqi: Do t’i mbështesim 80 %e bizneseve të prekura nga pandemia

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi sot ka  vizituar një kompani që merret me prodhimin e maskave në Malisheve.…

Kosova dhe Serbia përplasen në takimin virtual të CEFTA-s

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi, ka replikuar me sekretaren shtetërore të Serbisë, Olivera Joçiq, e cila në një…

Krasniqi njofton qumështarët se shteti do të subvencionoj 25% të vlerës së produkteve që kanë në stoqe

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë (MTI), Vesel Krasniqi ka pritur sot në një takim drejtuesit e Shoqatës së Industrisë së…

Krasniqi: Me plotësimin e Ligjit, investitorët do të kenë shumë favore dhe përparësi

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi ka paralajmëruar plotësim ndryshim të Ligjit për Investime Strategjike. Ai ka thënë se…

Pas miratimit të Ligjit për Rimëkëmbje, Krasniqi thotë se bizneset do të mbështeten më mbi 10 milionë euro

Ministri i Tregtisë dhe Industrisë, Vesel Krasniqi ka reaguar pas miratimit të Ligjit për Rimëkëmbje Ekonomike. Ai ka bërë me…
error: