​Në disa zona mund të ketë vërshime të shpejta

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar se reshjet e intensitetit të ulët të cilat kanë filluar gjatë ditës së djeshme,…

Nesër në disa zona mund të ketë vërshime të shpejta

Instituti Hidrometeorologjik i Kosovës ka njoftuar se reshet të intensitetit të ulët të cilat kanë filluar gjatë ditës së sotme,…

Stafi i AKP-së ndihmon familjet e dëmtuara nga vërshimet

Stafi i Agjencisë Kosovare të Privatizimit ka zhvilluar një aksion humanitar me qëllim që t’u ndihmohet familjeve të dëmtuara nga…

Skenderaj bën vlerësimin e dëmeve nga përmbytjet, kërkon kompensim nga qeveria

Një muaj pas vërshimeve në Skenderaj, kryetari i kësaj komune Fadil Nura ka njoftuar sot se iu janë drejtuar Agjencionit…

Mbi 9 milionë euro dëmet e vërshimeve në Mitrovicë

Vërshimet e fundit në territorin e Komunës së Mitrovicës të Jugut, kanë shkaktuar dëme në vlerë prej 9 milionë e…

Abdullahu: Peja dhe Mitrovica më të prekurat nga vërshimet

Regjionet e Pejës dhe Mitrovicës kanë qenë më të rrezikuarat nga vërshimet. Kështu u shpreh zëvendësdrejtori i Agjencisë së Menaxhimit…

Shqiptarët në veri në gjendje të rëndë pas vërshimeve, presin ndihmën e shtetit

Gjendja e banorëve shqiptarë në “Lagjen e boshnjakëve” në veri të Mitrovicës vazhdon të jetë e rëndë, edhe 20 ditë…

Qeveria ende s’ka ndarë fond për vërshimet, Murati: Në pritje të raporteve

Qeveria ende nuk posedon të dhënat zyrtare për dëmet e shkaktuara nga vërshimet e fundit në disa komuna në vend.…

FFK dhe FIFA premtojnë mbështetje për klubet e prekura nga vërshimet

Mbi 300 mijë euro po vlerësohet dëmi i shkaktuar në dy stadiume të Kosovës, atë “18 Qershori” në Klinë dhe…

Stadiumi i Klinës, dëmet nga vërshimet llogariten mbi 100 mijë euro

Vërshimet e mëdha që goditën disa komuna të Kosovës javën e kaluar kanë dëmtuar rëndë edhe infrastrukturën sportive. Dëme të…