Shtetasi i Shqipërisë tenton t’i jep ryshfet policëve në Vermicë

Një shtetas i Shqipërisë është shoqëruar në stacionin policor, pasi në pikë kalimin kufitar Vërmicë, u ka ofruar zyrtarëve policorë…

​Lehtësimi i masave, fluks në kufirin e Vërmicës

Pas lehtësimit të masave për lëvizjen e qytetarëve në pikën kufitare në Vërmicë është parë një numër i madh i…

Bizneseve iu kërkohen nga 22 euro për dezinfektimin e kamionëve në Vërmicë

Në pikën kufitare në Vërmicë maunat me mallra nuk po lejohen të hyjnë në Kosovë pa iu nënshtruar procedurave të…

Hyri ilegalisht në Kosovë, kapet nga policia dhe dërgohet në karantinë

Policia Kufitare në Vërmicë raportoi se ka arrestuar një të dyshuar mashkull shtetas i Kosovës për shkak të kalimit ilegal…
error: