AKK hodhi shortin për kontrollin e deklarimit të pasurisë, afër 1 mijë zyrtarë do t’i nënshtrohen verifikimit

Agjencia Kundër Korrupsion (AKK) sot ka hedhur shortin për kontrollin e plotë të pasurisë së zyrtarëve të lartë publik. Kontrollit…

​Sot merret vendimi për ankesat rreth verifikimit të votuesve jashtë Kosovës

Gjatë ditës së sotme pritet të merre vendimi rreth ankesës së Lëvizjes Vetëvendosje dhe organizatës “Germin” për vendimin e Komisionit…

​Dy ankesa ndaj vendimit të KQZ-së për verifikimin e votuesve jashtë Kosovës

Ndaj vendimit të Komisionit Qendror të Zgjedhjeve (KQZ) për verifikimin e aplikuesve për votim jashtë Kosovës, në Panelin Zgjedhor për…