Verërat e shijshme të “Kosova Wine” shijohen e vlerësohen në të gjithë botën

Rahoveci vazhdon ta ruajë traditën dymijë vjeçare të vjeljes së rrushit dhe prodhimin e verërave. Këtë traditë e ruan me…
error: