Qeveria sot merret vendimi për pushimin pranveror në shkolla

Qeveria në detyrë sot do të marrë vendim lidhur me pushimin pranveror në shkolla. Kështu bëhët e ditur nëpërmjet një…

Supremja refuzon ankesat e partive jo serbe dhe Vetëvendosjes

Gjykata Supreme ka refuzuar ankesat e partive politike jo serbe dhe Vetëvendosjes. Kështu ka njoftuar Gjykata Supreme nëpërmjet një komunikate…

Supremja refuzon 9 ankesa kundër vendimeve të PZAP-it

15 ankesa kundër vendimet të PZAP-së ka pranuar Gjykata Supreme, por që deri më tani ka vendosur vetëm për 9…

Shtyhet ekzekutimi i vendimit për “Parkun e Aventurave” në Gërmi

Gjykata Themelore në Prishtinë, Departamenti për Çështje Administrative, ka aprovuar propozimin e GLPS dhe Qytetarë Aktivë për shtyrjen e ekzekutimit…

Vendimet e Qeverisë për shpronësimin e tokave për autostrada

Qeveria e Kosovës në mbledhjen e sotme ka miratuar vendimin për shpronësimin e disa pronave të paluajtshme. Është marrë vendim…

Hoxhiq dërgon ankesë në Supreme: Vendimi i PZAP-së skandaloz

Udhëheqësja  e Iniciativës së Bashkuar nga komuniteti boshnjak, Adriana Hoxhiq e ka quajtur skandaloz dhe të papranueshëm vendimin e djeshëm…

PZAP vendos për ankesat e partive jo serbe ndaj votave të Romania Iniciativa

Partitë e komuniteteve jo serbe ditë më parë kanë dërguar ankesë në Panelin Zgjedhor për Ankesa dhe Parashtresa, lidhur me…

Bill Clinton para 24 vjetësh ndaloi kërkimet për klonim të njeriut

Ish-presidenti amerikan, Bill Clinton në vitin 1997 ndaloi kërkimet për klonim të njeriut. Mundësia për klonimin e njeriut, doli kur…

​Pal Lekaj dhe të tjerët dënohen lidhur me keqpërdorimet me subvencione

Gjykata Themelore në Gjakovë, të premten, ka shpallur aktgjykim dënues ndaj ish-kryetarit të Komunës së Gjakovës, Pal Lekaj, për akuzën…