Arsimi në pandemi, rikthimi i nxënësve në shkolla vlerësohet si vendim i duhur

Rikthimi me prezencë fizike dhe me orar të plotë në shkolla vlerësohet si vendim i drejtë dhe që ka ndikuar…

Krasniqi: Vendimi i Qeverisë nuk ofron zgjidhje, legalizim për ndaljen e rrymës

Kryetari i Partisë Demokratike të Kosovës, Memli Krasniqi duke akuzuar Qeverinë Kurti për dështimin e zgjidhjes së krizës energjetike, ka…

Rizvanolli: Vendimi nuk nënkupton që masat kufizuese për energji do të merren menjëherë

Në seancën e jashtëzakonshme ku po shqyrtohet vendimi të Qeverisë së Kosovës për masat e emergjencës në furnizimin e energjisë,…

Qelaj: Vendimi i ZRrE-së për pagesën e rrymës në veri është diskriminues

Avokati i Popullit vlerëson se mbetët shqetësuese mbrojtja e të drejtave në punë dhe sipas tij raste të tilla përbëjnë…

Reagimi i SShCK-së pas vendimit të Kushtetueses për shkarkimin e pesë anëtarëve të KPMShCK-së

Gjykata Kushtetuese ditë më parë ka shfuqizuar vendimin për shkarkimin e pesë anëtarëve të Këshilli të Pavarur Mbikëqyrës për Shërbimin…

Dita kur hyri në fuqi vendimi për heqjen e vizave për Shqipërinë

Më 15 dhjetor 2010, hyri në fuqi vendimi i Parlamentit Evropian për heqjen e vizave për qytetarët e Shqipërisë drejt…

Anulohet vendimi për blerjen e veprave të artit MKRS

Është anuluar procesin për vendimin për blerjen e veprave të artit nga Ministria e Kulturës, Rinisë dhe Sportit (MKRS). Në…

​Grubi: Vendim i madh sot në Gjykatën Kushtetuese për Korridorin 8 dhe Korridorin 10

Zëvendëskryeministri i parë i Maqedonisë së Veriut, Artan Grubi ka treguar për vendimin e Gjykatës Kushtetuese për korridorin e 8…

Në fund të dhjetorit merret vendimi për tarifat e reja të ujit

Autoriteti Rregullativ i Ujit(ARrU) është në shqyrtim të kërkesave të kompanive rajonale të ujësjellësve për caktimin e tarifave të reja…
error: