Azemi kritikon ekzekutivin për 100 eurot: Dyshoj për vendim mediatik dhe se është fryrë lista

Sindikata e Punëtorëve të Sektorit Privat (SPSPK) dyshon se vendimi i Qeverisë së Kosovës për shtesa prej 100 eurosh për…

Kushti që duhet plotësuar për të përfituar shtesën prej 100 eurosh

Paraditen e sotme është hapur aplikimi për mbështetje prej 100 eurosh për punëtorët e sektorit privat. Punëtorët e sektorit privat…

Zeka: Propozimi i qeverisë për pagë minimale i drejtë, 100 milionëshi mund të investohej në forma të tjera

Drejtori ekzekutiv i Odës Ekonomike Amerikane në Kosovë, Arian Zeka, ka deklaruar se propozimi që paga minimale të rritet në…

​Qytetarët flasin rreth vendimit për ndarjen e 100 eurove

Qeveria mori vendim sot për dyfishim të asistencës sociale për muajin prill, 100 euro shtesë për të gjithë pensionmarrësit për…

​PDK për 100 eurot: Vendim populist, qeveri e paaftë

Partia Demokratike e Kosovës e ka quajtur popullist vendimin e Qeverisë Kurti për ndarjen nga 100 euro për pensionistët, punëtorët…